Αγαπητέ δρομέα,

Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη Ολυμπιακή Δρομική Ομάδα της χώρας μας!

Η στιγμή για να στείλουμε, ακόμη πιο ψηλά, την Ελλάδα έφτασε!

Μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε να τρέχουμε!!!

Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα αγάπης για τον αθλητισμό και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο!


Μετά από τις νέες εξελίξεις της διασποράς της πανδημίας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, το 3ο Olympic Day Run GREECE σου δίνει τη δυνατότητα, να τρέξεις με ασφάλεια, από οποιοδήποτε σημείο της χώρας και να λάβεις μέρος στην παγκόσμια γιορτή για τις Ολυμπιακές αξίες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας διεθνώς!!

Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τους θεσμούς της Διεθνούς Ολυμπιακής Οικογένειας και στις δύσκολες για την ανθρωπότητα συνθήκες, η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE αποφάσισε, το μοναδικό Ολυμπιακό Run της χώρας μας να γίνει ψηφιακό, ώστε να επιτραπεί στον κάθε δρομέα να τρέξει μεμονωμένα και με ασφάλεια!

Φέτος, η επίτευξη του αγώνα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, καθώς το ψηφιακό Run θα αποτελέσει το ισχυρό μήνυμα για το άσβεστο μήνυμα του Ολυμπισμού και του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, πέρα από οποιαδήποτε δύσκολη συνθήκη. To μήνυμα αυτό θα σταλεί διεθνώς και θα είναι η ελληνική φωνή στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη, καθώς κάθε επιβεβαιωμένη ολοκλήρωση του αγώνα και κάθε δρομέας θα προβάλλεται διεθνώς, μαζί με τα σημαντικότερα τοπόσημα της διαδρομής που έτρεξε, στις ιστοσελίδες της Ολυμπιακής οικογένειας και του 3ου Olympic Day Run GREECE!

Ειδικά για την πόλη της Θεσσαλονίκης και για το ψηφιακό Olympic Day Run GREECE, η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE προτείνει μια από τις ομορφότερες διαδρομές της πόλης για τρέξιμο, ώστε ο δρομέας να απολαύσει τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης και ταυτόχρονα τον θαλάσσιο ορίζοντα, από τον πεζόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Ωστόσο ο κάθε δρομέας έχει την ελευθερία να τρέξει, σε όποια διαδρομή επιθυμεί και έχει πρόσβαση. Οι δρομείς από άλλες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε διαδρομή της επιλογής τους και να αναδείξουν τα υπέροχα μνημεία του δικού τους τόπου. Το ψηφιακό Olympic Day Run GREECE θα διεξαχθεί από 29/10 μέχρι 12/12  και ώρα 12:00μ.μ.

Η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη:

Α) Κατεβάζεις το fitness app της προτίμησής σου στο κινητό σου.

Β) Επιλέγεις τη διαδρομή που θα διανύσεις και ξεχωρίζεις τα ομορφότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης σου. Σε αυτά δεν ξεχνάς να βγάλεις selfie στη διάρκεια του τρεξίματος σου.

Γ) Φοράς το μπλουζάκι του 3ου Olympic Day Run GREECE.

Δ) Καταγράφεις όλη τη διαδρομή που τρέχεις και την επίδοσή σου στο fitness app.

Ε) Τρέχεις στην διαδρομή που έχεις γραφτεί (10Κ, 5Κ ή 1,5Κ) και στα χαρακτηριστικά σημεία που θες να αναδείξεις διεθνώς, τραβάς μια selfie σου την ώρα που τρέχεις, καταγράφοντας τη χαρά του αθλητισμού και τον ελληνικό παλμό. Στην περίπτωση που τρέξεις στην προτεινόμενη διαδρομή, μια από τις selfie φωτογραφίες σου, πρέπει να είναι τραβηγμένη απαραίτητα με φόντο τον Λευκό Πύργο .

ΣΤ) Όταν ολοκληρώσεις τη διαδρομή σου, βγάζεις μια φωτογραφία την επίδοσή σου από την οθόνη του κινητού σου ή του smartwatch σου και την αποστέλλεις μαζί με τις selfie σου, το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό συμμετοχής σου με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Olympic.VirtualRun@gmail.com

Και μην ξεχάσεις!  Βγάζεις selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #OlympicDayRunGR

Όλοι οι δρομείς που θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή θα λάβουν το αναμνηστικό μετάλλιο του 3ου Olympic Day Run GREECE και το δίπλωμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τη συμμετοχή στον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, με ταχυδρομική αποστολή! Οι δρομείς που έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, θα παραλάβουν το μετάλλιο και το δίπλωμα από το Ολυμπιακό Μουσείο, την έδρα του Olympic Day Run GREECE και θα φωτογραφηθούν – ο καθένας ξεχωριστά – με την Ολυμπιακή δάδα του Τόκιο 2020, στο βάθρο του Olympic Day Run.

Όλες, οι φωτογραφίες θα αποσταλούν στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον παγκόσμιο εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2020.

Πιο συγκεκριμένα, σας επισυνάπτουμε τους χάρτες με τις προτεινόμενες διαδρομές για τη Θεσσαλονίκη και σημειώνουμε εδώ τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού της κάθε μίας.

  • Διαδρομή 10Κ

Σημείο Εκκίνησης και Σημείο Τερματισμού: Λευκός Πύργος

  • Διαδρομή 5Κ

Σημείο Εκκίνησης: Λευκός Πύργος  /  Σημείο Τερματισμού: “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου,Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

  • Διαδρομή 1,5Κ

Σημείο Εκκίνησης: Λευκός Πύργος  /  Σημείο Τερματισμού: Κήπος Εποχών, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας olympicdayrun.gr

Ας στείλουμε τη χώρα μας ακόμη πιο ψηλά, στις καρδιές και στη συνείδηση όλων!

Keep Running, Keep believing!!

Olympism is Life!

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE